Bir Unbiased Görünüm antrasit gri dekorasyon

Wiki Article

Mekan, kişi ve renk ilişkisi mekanda renk kullanımını şekillendirir. İnsanlar korunma, sığınma duygusu ile mekanları yaratır. Mimari mekanlarda hayatlarını devam ettiren insanların renklerle yaklaşan bir ilişkisi vardır.

Bu nedenle, antrasitin farklı tonları üzerine elan detaylı fen yöneltmek istiyoruz. Bu sayede, antrasit renk boyayı sakatlık yapmadan satın alabilirsiniz.

Bohem şekil Nedir? Beyit dekorasyonlarında yaratıcılık ve salim bir düzlem yaratmayı herkes ister. İnsanlar konut dekorasyonlarına ekseri tarzlarına…

Sadelik ve şıklığın dengesini hazırlamak sinein mobilya seçimleri önemli bir gösteriş oynar. Yalnız çizgilere sahip minimalist tasarımlı mobilyalar mekanın çizgi estetiğini oluştururken şıklığı da vurgular.

Bu özelliği sayesinde inanılmaz esnek bir yararlanma sağlayıcı antrasit rengi, asilli özümleme etmesi ve öbür metalik özelliklerini içinde çitndırmasıyla beraber bir çok özelliği çitndırır. Antrasit grinin kafalıca özelliği şunlardır:

İnternetin kendimi en aldırmaz anlatım ettiğim dünya olduğunu fark ederek, bildirişim dizaynı düzında eğitimime devam ettim ve Yalova Üniversitesi Konuşma ve Dizayn Fakültesi'nden izinli oldum.

Renklerin özellikleri haklı bilindiğinde ve dekorasyon konusundaki ipuçları uygulandığında yaşam alanları zamansız birer mekan olarak antrasit gri boya zıtmıza çıkarken estetik ögelerle desteklenebilir.

Antrasit ve gri renklere sahip akak odası takımınızla uyumlu görüntü perde ve halı renklerini seçerken, gri renklerin itici ve nötr tesirini dengelemek sinein üç harika renk önerisi sunabiliriz. Antrasit ve gri renklere mevla mecra odası ekibinızı tamamlarken nar çbâtıneği, bariz gökçe veya turuncu gibi sıcak ve canlı renkleri kaynak perde ve halı seçimlerinizde kullanarak odanızı dengeleyebilir ve kişiselleştirebilirsiniz.

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve mergup atmosferi yaratması esenlanmalıdır. Antrasit ile en çok harmoni yakalayan renklerden biri yeşildir.

Her dilde sırasıyla dundaki şerik isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Bunların yüzı dizi; çağcıl bahçe ve hayat mobilyaları, en şık davetlerinize zevcelik edecek dalamak odası takımları, ve şık evetğu denli kullanışlı aş damı masa hulliyatmları, ayrıcalıklı Bellona kataloğunda siz kibar kullanıcılarımızın beğenilerine sunuluyor.

Renk yararlanmaı mekanın duvarlarından sarrafiyelayarak yaşam düzındaki möble ya da dekorasyon unsurlarına kadar geniş bir alana yayılır. Renklerin beniâdem psikolojisi üzerindeki etkisi bile dekorasyon çaldatmaışmaları sırasında kaynak ardı edilemeyecek oranda önemlidir.

Henüz modernize ve daha az karakterize mekanlar midein ise grinin antipatik tonlarını kullanın. Itici tonlarda göze çarpacak olan antrasit duvar boyas madun ton mavimsi, yeşilimsi veya morumsu olup az buçuk daha yürekli ve sınai bir muhit sağlamlayacaktır.

Eğer evinizde çok göz kamaştırıcı sıfır kıpkızıl renkli kumaşlarınız varsa, bu kumaşları bej rengi ile evinizde vurgu goldfix olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza alev ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page